بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکورد شکنی بی سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی| آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد
سرخط خبرها

نائب رئیس هیات دوومیدانی خراسان رضوی: ورزشکاران حجاب اسلامی دارند اما دیده نمی‌شوند 

  • کد خبر: ۱۵۹۴۱۲
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۵
نائب رئیس هیات دوومیدانی خراسان رضوی: ورزشکاران حجاب اسلامی دارند اما دیده نمی‌شوند 
نائب رئیس هیات دوومیدانی خراسان رضوی گفت: ورزشکاران ما با حجاب اسلامی در مسابقات شرکت می‌کنند اما متاسفانه دیده نمی‌شوند و همین عاملی است کا جذب اسپانسر را دشوار می‌کند. 

به گزارش شهرآرانیوز، هما بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص حمایت‌های مادی از ورزشکاران، اظهار کرد: خراسان رضوی قهرمان‌پرور است و ازمیان هر سه نفر از قهرمانان کشور یک نفر خراسانی است. 

وی افزود: سالن دوومیدانی در اختیار ماست اما درآمد آنچنانی نداشته و توانایی پرداخت ماهانه برای ورزشکاران نداریم، اما ورزشکاران زمانی که به مسابقاتی دعوت می‌شوند که انفرادی است و ارتباطی به هیات ندارد هزینه رفت و برگشت آنان را تامین می‌کنیم، ضمن اینکه همواره تلاش می‌کنیم به هر بهانه‌ای هدایای نقدی را تقدیم ورزشکاران کنیم. 

بیگی ادامه داد: به علت عدم وجود اسپانسر قوی، هر باشگاه قدری که از ورزشکاران ما دعوت کرده و آنان را از نظر مالی پوشش دهد، اجازه می‌دهیم ورزشکاران به آن تیم بپیوندند، هم‌اکنون ۹۰ درصد ورزشکاران ما در تیم پلیمر بازی می‌کنند این در حالی است که حضور یک اسپانسر قوی در استان شرایط را بهبود می‌بخشد، در پی یک اسپانسر قوی هستیم که ورزشکاران خراسان در قالب یک تیم قوی گرد هم جمع شوند. 

نائب‌ رئیس هیات دوومیدانی خراسان رضوی دیده نشدن بانوان ورزشکار را یکی از مشکلات امروز آنان برشمرد و گفت: ورزشکار، کیفیت و امکانت وجود دارد اما ورزشکاران حتی در فضای مجازی خود دیده نمی‌شوند چرا که برای حضور در مسابقات تلفن همراه خود را تحویل می‌دهند، از طرفی با وجود حجاب ورزشکاران رسانه‌ها نمی‌توانند تصویربرداری کنند و اگر صداوسیما تصویربرداری کند پخش نمی‌شود، بنابراین اسپانسر برای دیده نشدن سرمایه‌گذاری نمی‌کند و سرمایه خود را برای ورزشی هزینه می‌کند که دیده شود. 

وی در خصوص تاثیر تورم و شرایط اقتصادی بر ورزش دوومیدانی عنوان کرد: دوومیدانی یک ورزش انفرادی و زودبازده است و ورزشکار زود برجسته می‌شود، شاید به همین دلیل شرایط اقتصادی موجب کاهش استقبال ورزشکاران نشده است، کما اینکه خراسان رضوی از نظر مربی و داور در حوزه آموزشی شرایط مطلوبی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->